Basescu vrea sa vorbeasca in fata Parlamentului

Presedintele Traian Basescu a trimis o scrisoare conducerilor celor doua Camere ale Parlamentului in care mentioneaza ca doreste sa adreseze un mesaj Legislativului pe probleme de politica interna, solicitand ca o sedinta a plenului reunit sa fie stabilita cat mai rapid, chiar si marti. Ioan Chelaru, chestor al Senatului, a mentionat ca o scrisoare a presedintelui in acest sens a fost primita luni la pranz. Chelaru a spus ca seful statului arata in scrisoare ca doreste sa adreseze Parlamentului un mesaj pe teme de politica interna si solicita ca o sedinta a plenului reunit sa aiba loc cat mai rapid, chiar si marti. Potrivit lui Chelaru, o decizie in acest sens se va lua marti, la ora 10.00. Presedintia nu a comunicat oficial aceasta cerere a sefului statului. Nici Parlamentul nu a remis informatii despre acest subiect.

Presedintele Traian Basescu a trimis o scrisoare conducerilor celor doua Camere ale Parlamentului in care mentioneaza ca doreste sa adreseze un mesaj Legislativului pe probleme de politica interna, solicitand ca o sedinta a plenului reunit sa fie stabilita cat mai rapid, chiar si marti.

Ioan Chelaru, chestor al Senatului, a mentionat ca o scrisoare a presedintelui in acest sens a fost primita luni la pranz. Chelaru a spus ca seful statului arata in scrisoare ca doreste sa adreseze Parlamentului un mesaj pe teme de politica interna si solicita ca o sedinta a plenului reunit sa aiba loc cat mai rapid, chiar si marti.
Potrivit lui Chelaru, o decizie in acest sens se va lua marti, la ora 10.00.
Presedintia nu a comunicat oficial aceasta cerere a sefului statului. Nici Parlamentul nu a remis informatii despre acest subiect.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.