Basescu participa la sedinta de Guvern. Se transeaza salariile bugetarilor!

Presedintele Traian Basescu a fost invitat sa participe la sedinta de miercuri a Guvernului, in special pentru analiza proiectului legii de salarizare unitara si a acordului cu FMI.

Presedintele va participa la reuniunea Cabinetului si pentru o informare privind absorbtia fondurilor europene, participarea Romaniei la Summit-ul Consiliului Nord-Atlantic si analiza indeplinirii conditionalitatilor privind aderarea la Spatiul Schengen, scrie Mediafax.

Basescu participa la sedinta de Guvern. Se transeaza salariile bugetarilor!
„Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost invitat sa participe la sedinta de Guvern, in special pentru analiza primelor patru puncte de pe ordinea de zi”, a anuntat Executivul.

La primele patru puncte ale ordinii de zi a reuniunii figureaza analize privind salarizarea unitara, participarea Romaniei la Summit-ul Consiliului Nord-Atlantic, conditionalitatile privind aderarea la Spatiul Schengen si stadiul Acordului cu FMI, Comisia Europeana, Banca Mondiala si a absorbtiei fondurilor europene.

Sedinta de guvern va incepe la ora 15.00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.