Noutati :

Bani mai multi pentru spitalele din Timis. Anuntul Casei Judetene de Sanatate 

4 decembrie, 2017 - 10:46 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Pentru a veni in sprijinul asiguratilor, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a suplimentat in cursul lunii octombrie, bugetul unitatilor sanitare cu paturi cu suma de 8 milioane de lei.

CITESTE SI: Cine isi mai aduce aminte? Imagini cu ultimul santier pentru schimbarea pavajului si scoaterea liniilor de tramvai din Piata Operei la Timisoara. Ce se intampla dupa 30 de ani 

Astfel, toate persoanele care se adreseaza spitalelor beneficiaza de asistenta medicala de care au nevoie si la care au dreptul, fara intrerupere.

Facem un apel in acest sens, ca in cazul in care orice persoana intimpina dificultati in obtinerea serviciilor medicale de care au nevoie in cadrul spitalelor, sa sesizeze Casa de Asigurari de Sanatate Timis.

In urma suplimentarii bugetul total pentru acest an, a ajuns la aproximativ 380 de milioane de lei. Cele mai multe fonduri s-au alocat urmatoarelor spitale:

Spitalul Judetean Timisoara aproximativ 110 milioane de lei
Spitalul Municipal 81 de milioane de lei
Spitalul Louis Turcanu aproximativ 45 de milioane de lei
Spitalul Victor Babes 19 milioane de lei
Institutul de Cardiologie 20 de milioane de lei
Spitalul Municipal Lugoj 14 milioane de lei.
Spitalul de Psihiatrie Gataia 15 milioane de lei
Spitalul de psihiatrie si masuri de siguranta Jebel 15 milioane de lei

De asemenea, in urma unei analize efectuate de CJAS Timis, s-a constatat că există spitale care nu au reuşit să-şi consume sumele alocate, pentru primele 9 luni ale anului in curs.

Cele mai mare sume neutilizate s-au înregistrat la următoarele spitale:
Spitalul Municipal din Timisoara care a ramas cu aproape 3 milioane de lei neconsumati.
Spitalul de Copii Louis Turcanu, a ramas de 1.300.000 lei
Spitalul Victor Babes, 1.555.000 lei neconsumati
Spitalul Municipal Lugoj, 1.265.000 lei
Spitalul CFR 516.000 leiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Banii pe retete unde sunt hotilor ?? Farmaciile nu au primit nimic luna trecuta. Avem si noi angajati, plati de facut. De ce nu zice nimeni nimic ?