Bani mai multi pentru laboratoarele si furnizorii de imagistica din Timis, in decembrie

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a suplimentat bugetul alocat  laboratoarelor si furnizorilor de imagistica din judet, pentru ca toti  asiguratii care au nevoie de aceste servicii sa  beneficieze de ele.

CITESTE SI: Dubasi, masti, capre si clopotei coloreaza Timisoara. Vine Alaiul Colindatorilor. Iata traseul

Astfel ca, pentru luna decembrie bugetul laboratoarelor a ajuns la suma de aproximativ 2 milioane 300 mii lei, iar in ceea ce priveste furnizorii de imagistica ( RMN, CT, radioligie) bugetul pentru luna decembrie este de 2 milioane 201 mii lei.
In contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Timis sunt 27 de  laboratoare si 19 furnizori de imagistica.

Bugetul total alocat  atat laboratoarelor, cat si  furnizorilor de imagistica pentru anul 2017 este de 31.057.000 lei.

„Facem cunoscut faptul ca asiguratii pe baza biletului de trimitere, beneficiaza de analize si investigatii de imaģistica gratuite,  la furnizorii aflati in relatie contractuala cu CJAS Timis. Lista acestor unitati medicale poate fi  accesata pe site-ul institutiei”, a precizat Victor Dumitrascu, Presedintele-Director General CAS Timis.

CITESTE SI: Brandul Arsenie Boca, adjudecat. Disperare printre vanzatorii de suveniruri de la Manastirea Prislop

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.