Noutati :

Bani mai multi pentru analize medicale si investigatii de imagistica in Timis! Ce masura a luat Casa Judeteana de Asigurari pentru pacienti?

9 aprilie, 2014 - 12:44 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Veste buna pentru asiguratii din Timis! Nu vor mai trebui sa se interneze in spital ca sa-si poata face analize medicale gratis. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis suplimenteaza bugetul  laboratoarelor de analize medicale si cel al furnizorilor de imagistica.


In urma unei analize facute de  CJAS Timis, am constatat ca bugetul alocat pana acum laboratoarelor de analize medicale, de aproximativ 1,6 milioane de lei lunar,  nu era suficient astfel ca, am reusit sa suplimentam bugetul  pentru luna aprilie, ajungand la suma de 2,8 milioane lei, necesarul real/ lunar  pentru ca toti asiguratii nostri sa beneficieze de analize medicale gratuite”, a declarat presedintele-director general  CJAS Timis, Victor Dumitrascu.

Prin aceasta suplimentare, asiguratii nu mai sunt nevoiti sa apeleze la internarea in spital pentru  a beneficia gratuit de analize medicale, spitalele facand in acest fel economii la buget, ceea ce le da posibilitatea sa trateze un numar mai mare de pacienti, tinand  cont, ca nu mai sunt nevoite sa suporte in plus si cheltuielile hoteliere pentru  acei asigurati.

In contract cu CJAS Timis sunt 26 de laboratoare de analize medicale si 11 furnizori de imagistica.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...