Banatul Montan a castigat titlul ‘Destinatia Anului 2021’

Moment important pentru turismul din Banatul Montan. A fost votata drept Destinatia Anului 2021, in cadrul unei competitii nationale in care oamenii au putut vota online.

Castigarea titlului a fost anuntata in cadrul emisiunii cu acelasi nume pe Prima TV, un amplu proiect pentru promovarea turismului intern demarat in luna iulie.

A fost o intreaga mobilizare din partea institutiilor publice sau private, din partea unor oameni de afaceri, politicieni si banateni simpli care au indemnat romanii sa voteze.

Astfel, Banatul Montan a devenit Destinatia Turistica a Anului 2021, iar Oradea a primit premiul juriului.

Pe lista finalistelor s-au mai aflat Iași, Tara Maramuresului, Braila si Delta Dunarii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dacă a fost o mobilizare din partea tuturor”fortelor locale ale statului” de ce dracului ne vom bucura?? Ca și pt minciuna aia de cascada BIGAR la care o contribuit jaful ala de primar care s-o măritat. Îl chema Lolea și după aia si-a luat numele lui nevasta-sa ,Stoica ,pt ca socru-su nu le dădea averea!!!

  2. rectific STOICU