Banatenii pun Timisoara in miscare! 500 de kilometri vor fi alergati sambata de tinerii cu pofta de miscare

TIMISOARA. Asociatia Alergotura organizeaza cea mai lunga alergare organizata pana acum in Timisoara. Membrii clubului vor alerga non-stop in ture a cate 30 de minute, pana cand vor ajunge la 500 de minute in jogging.

Alergarea va avea loc sambata, 24 noiembrie, in zona centrala si in jurul Parcului Botanic.

Evenimentul “Pune Timisoara in miscare!” va incepe dimineata, de la ora 8.00, si va dura pana dupa-amiaza, la ora 16.20, iar punctul de intalnire este pe str. Alba Iulia, la intrarea in Piata Operei. De aici, la mijlocul zilei, de la ora 12, este programata pentru jumatate de ora tura cu cei mai multi participanti: membri din club si oricine ni se mai alatura”, spune Catalin Petru, presedinte Asociatia Alergotura.

Obiectivul Alergotura este ca sambata sa fie parcursa in alergare de catre toti participantii la jogging distanta de 500 de kilometri.

Cu scopul de a promova un stil de viata sanatos si echilibrat, Alergotura ii invita la ziua de jogging pe toti cei care obisnuiesc sa alerge, dar si pe cei care isi doresc sa inceapa sa faca sport si pana acum au amanat acest moment. Alergarile vor fi usoare, in functie de ritmul participantilor mai putin antrenati.

Prin acest eveniment, organizatorii le propun timisorenilor sa-si ia portia zilnica de 30 de minute de sanatate, recomandata de medic, si astfel sa contribuie la obiectivul de 500 de kilometri. Ziua de alergare este prilejuita de aniversarea a 500 de ture de jogging organizate de asociatie pana acum, in Timisoara, cel mai mare numar de alergari in grup din tara.

Asociatia Alergotura organizeaza ture de alergare in aer liber, in fiecare zi, in diferite locuri din oras. Saptamanal sunt organizate 20 ture de alergare in Calea sagului, Calea Aradului, Calea Lipovei, Calea Lugojului, Parcul Botanic, Parcul Central, in zona Galeriei de Arta Triade, in Complexul Studentesc, la Baza 1 a Politehnicii, zona Garii de Nord, Bulevardul Gheorghe Lazar, Bulevardul Take Ionescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...