Balul Bobocilor, pentru studentii de la Stiinte Exacte

Probe de miss si mister, tombola, concursuri surpriza, bauturi promotionale, distractie si multa muzica buna te asteapta pe 18 noiembrie la Balul Bobocilor, organizat de Asociatia Studentilor in Stiinte Exacte din Universitatea Timisoara (ASSEUT). Cheful incepe la ora 21:30 si are loc in clubul Youtopia. De intretinerea bunei dispozitii se vor ocupa organizatorii si invitatii lor: Santo & Sweb, Hermina Hotca, The Untitled Band, DJ Land, DJ The Kid, MC Luci Avramescu. La acest bal au prioritate studentii de la Facultatea de Matematica si Informatica, Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiintele Comunicarii, Facultatea de Arte si Design si Facultatea de Muzica. Pretul de participare este de 10 lei, iar biletele se pot cumpara si din holul UVT.

Probe de miss si mister, tombola, concursuri surpriza, bauturi promotionale, distractie si multa muzica buna te asteapta pe 18 noiembrie la Balul Bobocilor, organizat de Asociatia Studentilor in Stiinte Exacte din Universitatea Timisoara (ASSEUT). Cheful incepe la ora 21:30 si are loc in clubul Youtopia.

De intretinerea bunei dispozitii se vor ocupa organizatorii si invitatii lor: Santo & Sweb, Hermina Hotca, The Untitled Band, DJ Land, DJ The Kid, MC Luci Avramescu. La acest bal au prioritate studentii de la Facultatea de Matematica si Informatica, Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiintele Comunicarii, Facultatea de Arte si Design si Facultatea de Muzica. Pretul de participare este de 10 lei, iar biletele se pot cumpara si din holul UVT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.