Noutati :

Balonul oval pune liceele timisorene pe jar! Campionatul de rugby scolar a inceput la Timisoara! GALERII FOTO!

22 martie, 2012 - 04:50 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. Cele mai bune echipe de rugby din Timis se intrec in cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar a campionatului de rugby! Echipa castigatoare se va califica automat la Faza Regionala!

Consiliul Judetean al Elevilor Timis organizeaza Faza Judeteana a ONSS ( Olimpiada Nationala a Sportului Scolar) a campionatului de rugby. Evenimentul se desfasoara la Arena Viola din Timisoara, strada Circumvalatiunii.

Echipele participante sunt din liceele: Grupul Scolar Industrial de Transporturi Auto Timisoara, Liceul Teoretic Nikolaus Lenau Timisoara, Liceul „Grigore Moisil“ Timisoara, Grup Scolar Agricol Ortisoara, Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu“, Liceul Teoretic „Traian Vuia“ Faget. Liceul de pe primul loc se va califica automat la Faza Regionala.

In cadrul aceluiasi proiect, vineri, 23 martie, se va desfasura campionatul de volei feminin intre urmatoarele licee:  Liceul Teologic Penticostal Logos Timisoara, Grup Scolar de Posta si Telecomunicatii Timisoara, Liceul Economic „F. S. Nitti“ Timisoara, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau“ Timisoara, Liceul Teoretic „Vlad Tepes“ Timisoara, Colegiul National „C.D. Loga“ Timisoara.

Aceste 2 activitati reprezinta o parte a proiectului. O alta parte fiind reprezentata de un concurs de cultura generala care se va tine in saptamana „Scoala Altfel”“, ne spune Roxana-Elena Szogi, presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...