Noutati :

Balint Petrescu arata acuzator: „au prapadit banii statului” (P)

19 mai, 2014 - 05:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ELECTORAL
0

Balint Petrescu, candidatul PDL pentru un loc de deputat in Colegiul 3 Timisoara, tine sa le reaminteasca celor care au uitat ca dupa perioada guvernarii PDSR 1992 – 1996, rezervele Bancii Nationale se cifrau la doar 500 de milioane de dolari, astfel incât, atunci când Conventia Democratica a preluat guvernarea, tara era aproape in incapacitate de plata.

„Pedeseristii au tocat Conventia, acuzând-o ca nu face nimic, dar de fapt acea guvernare a scos tara din falimentul in care o bagasera oamenii lui Iliescu. Partidul Democrat era atunci in arcul guvernamental, dar cu o participare redusa. PDL a guvernat propriu-zis doar cinci ani, in toata perioada postrevolutionara. Privatizarile importante, inclusiv cele asa-zis strategice, din domeniul energetic, le-a facut PSD, iar in perioadele cât a guvernat acest partid s-au facut marile fraude si au inceput si marile evaziuni fiscale. Prin câte jafuri a trecut România, e de mirare ca tara mai sta in picioare! De aici au rezultat pensiile de batjocura, salariile mici, in timp ce ajutoarele de stat s-au acordat cu nemiluita, au beneficiat de ele o gramada de nevazatori care aveau carnet de conducere auto! As pune acum o intrebare: unde era acum România daca nu s-ar fi petrecut toate aceste faradelegi? In mod sigur românii ar fi avut pensii si salarii mai mari, mai multe locuri de munca, autostrazi etc.”, afirma Balint Petrescu.

El arata acuzator si catre guvernarea Ponta, care a inasprit mult fiscalitatea: „In ultimii doi ani s-au redus investitiile la jumatate si s-au dat in folosinta autostrazile incepute in timpul guvernarii PDL”. Democrat-liberalul, un om de afaceri realizat, sustine despre contracandidatii sai ca „au lucrat numai cu banii statului, pe care este foarte usor sa-i consumi fara sa raspunzi. Sa semnezi aprobari de lucrari, platite si neterminate, este simplu. La fel, e comod sa fii si director de spital de stat, si de clinica privata, poti face usor o gramada de bani. E mai dificil, insa, sa performezi exclusiv in mediul privat, asa cum am reusit eu. Asa ca ii intreb pe alegatorii din colegiul in care candidez cine merita sa-i reprezinte in parlament: cei care au prapadit banii statului si pentru prestatia lor au incasat salarii grase sau unul ca mine, care de 23 de ani plateste salarii fara nici macar o zi de intârziere si isi achita, in acelasi timp, toate impozitele si taxele?” Candidatul PDL considera ca vestul tarii ar trebui sprijinit mai mult de la nivel guvernamental si este decis sa se bata pentru acest lucru daca va intruni numarul de voturi nesesar pentru locul de deputat. Este deschis dialogului cu alegatorii din colegiu, acestia putându-l contacta atât pe pagina sa de facebook, cât si pe site-ul www.petrescubalint.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...