Bagaje de peste 100.000 de euro ale unui sofer de autocar care venea din Spania. Ce-au gasit in ele politistii de frontiera din Timis

TIMIS. Un control de rutina asupra unui autocar care venea din Spania a oferit o surpriza politistilor de frontiera de la Cenad.

CITESTE SI
: Nu s-a scos inca nicio cupa de pamant de sub liniile de cale ferata la Pasajul Solventul de la Timisoara, care trebuie sa fie gata in ianuarie. Cum arata santierul, la care teoretic lucreaza 10 firme. Video

Bagajele soferului valorau 112.000 de euro.
In compartimentul pentru bagaje al autocarului, s-au gasit doua cutii si un geamantan, care apartineau soferului. 
In urma inventarierii bunurilor, a rezultat un numar de 85 de telefoane mobile, 17 ceasuri smart, 12 casti audio, 11 tablete, 4 boxe, 2 placi de baza, 2 placi video, 3 pen-uri, 2 tag-uri, 1 aparat foto, 1 aspirator si 3 parfumuri, pentru care soferul nu a putut prezenta documente de provenienta (bon de casa, factura sau aviz de insotire a marfii).
Soferul a declarat ca bunurile nu sunt ale lui, ci le-a preluat de la un cetatean roman in Spania cu scopul de a le transporta in Romania.
Bunurile, in valoare totala estimata de 112.000 euro, daca ar fi fost comercializate, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, intrucat soferul roman nu a putut prezenta documente de provenienta pentru acestea„, transmit reprezentanti Politiei de Frontiera Timis.
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Daca nu ai acte de proveniență, bon fiscal, etc. politia poate să evalueze la valoarea maximă toată marfa. Daca nu erau ale lui de ce nu le-a declarat? Daca erau ale lui de ce nu avea bon fiscal? Marocanii aia ( habar n-am cum e in Spania că nu am timp să umblu prin UE ) vând pe strada sau au magazine in care vând legal marfa? E o întrebare retorică, ideea e că chilipirurile te pot arde mai tare la buzunar decât o marfa legală.

  2. Mda…preferatul 🙂

  3. Le vand exact precum gaborii aia de vind in aurora parfumuri fake ….