Noutati :

Bacalaureatul s-a modificat. Vezi noul calendar al probelor

2 iunie, 2011 - 10:44 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Ministerul Educatiei pica proba de programare a Bacalaureatului. Oficialii au pus examenul la Informatica fix in ziua de Rusalii. Abia acum, cu o saptamana inainte de proba, calendarul a fost modificat.
Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a hotarat ca prima zi a probei D de evaluare a competentelor digitale sa fie vineri 10 iunie, in loc de 13 iunie.

Si asta pentru ca zilele de 12 si 13 iunie sunt libere cu ocazia Sarbatorii de Rusalii, potrivit Codului Muncii.
Perioada alocata desfasurarii probei D se mentine la cinci zile. Potrivit MECTS, perioada de desfasurare a probelor examenului de Bacalaureat 2011 nu a fost modificata (6 iunie – 1 iulie 2011), iar principiile pe care se bazeaza textul legislativ permit Ministerului Educatiei orice adaptare la situatii si nevoi concrete.

Iata calendarul BAC-ului

6 – 8 iunie  – proba A – Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana;

8 – 10 iunie – proba B – Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna;

10 – 17 iunie – proba D – Evaluarea competentelor digitale;

20 – 23 iunie – proba C – Evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala;

Din 27 iunie sunt organizate probele scrise. Rezultatele finale vor fi afisate in 8 iulie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...