Noutati :

Bacalaureat 2016. Incep probele scrise ale examenului. Cati elevi sunt asteptati in salile de examen, in Timis?

3 iulie, 2016 - 12:35 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Continua Bacalaureatul. Dupa ce in ultimele saptamani au sustinut probele orale ale examenului, peste patru mii de absolventi de liceu din judetul Timis sunt asteptati maine sa intre din nou in salile de examen.

Probele scrise incep in 4 iulie, cu cea la Limba Romana. Cei care apartin minoritatilor nationale vor da, si anul acesta, o proba in plus, cea la Limba Materna. Aceasta va avea loc marti, in 5 iulie. O zi mai tarziu, toti elevii vor intra din nou in examen, pentru a da proba obligatorie a profilului.

Cel de-al patrulea examen scris se va desfasura in 8 iulie, atunci cand avsolventii de liceu vor sustine proba la alegere a profilului si specializarii.

Si anul acesta, lucrarile de examen vor fi corectate in alte judete, iar elevii vor afla primele rezultate in 12 iulie, pana la ora 16. Tot in aceasi zi, cei nemultumiti de notele pe care le-auu obtinut vor putea depune contestatii, intre orele 16 si 20.

Rezultatele finale ale examenului, dupa recorectarea lucrarilor, vor fi afisate in 16 iulie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...