BACALAUREAT 2015: Trei elevi eliminati din examen in judetul Timis, chiar de la prima proba scrisa

TIMISOARA. Trei elevi din Timis nu vor mai putea continua examenul de Bacalaureat. Acestia au fost eliminati inca de la prima proba scrisa, cea la Limba Romana, dupa ce au fost prinsi incalcand regulile.

Doi dintre tineri au intrat in sala de examen cu telefoanele mobile la ei, desi regulamentul interzice in mod categoric acest lucru.

Cel de-al treilea elev a fost prins cu o ciorna care nu era a lui, astfel ca a fost poftit afara din sala de examen.

Pentru cei trei absolventi de liceu, emotiile s-au incheiat, pentru ca nu vor mai putea continua examenul de Bacalaureat. Ei vor putea sustine probele abia peste doua sesiuni.

Bacalaureatul continua marti pentru elevii care apartin minoritatilor nationale, cu proba scrisa la Limba materna. Miercuri vor intra in salile de examen din nou toti cei peste 4000 de elevi din Timis, pentru a sustine proba la Matematica sau Istorie, in funtie de profilul studiat. Ultimul examen scris va avea loc in 3 iulie.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...