BACALAUREAT 2015: Subiectele la Geografie. Cat de grele au fost cerintele si cum s-au descurcat elevii din Timis la ultima proba de examen?

TIMISOARA. Elevii din Timis care au sustinut examenul la Geografie au iesit cu zambetul pe buze din salile de examen. Aceasta deoarece au scapat de emotiile examenelor, aceasta fiind si ultima proba scrisa a Bacalaureatului.

Elevii au avut de numit capitale de tari de pe harta muta, apoi sa numeasca o asemanare si trei deosebiri intre doua tipuri de climat, respectiv cele din Ucraina si Spania.

La subiectul al doilea au avut din nou o harta muta, de data aceasta a Romaniei, unde li s-a cerut sa recunoasca rauri si orase

De asemenea, au avut de scris despre doua deosebiri si o asemanare intre doua tipuri de relief si sa scrie despre Munitii Apuseni si Podisul Dobrigei.

La subiectul al treilea au avut ca tema Austria. Au avut de numit trei orase din aceasta tara, trei state vecine membrie ale UE si un stat care nu este membru UE. De asemenea, au avut de numit doua state care au aderat la Uniunea Europeana in 2004, dar au avut de scris si cum poate creste valoarea PIB in Romania.

subiecte-geografie-bac2015 (1) subiecte-geografie-bac2015 (2) subiecte-geografie-bac2015 (3) subiecte-geografie-bac2015 (4)

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...