Bacalaureat 2015. Incep probele scrise ale examenului! Cati elevi intra in salile de examen in judetul Timis?

TIMISOARA. Continua Bacalaureatul. Dupa ce in ultimele saptamani au sustinut probele orale ale examenului, peste cinci mii de absolventi de liceu din judetul Timis sunt asteptati maine sa intre din nou in salile de examen.

Probele scrise incep in 29 iunie, cu cea la Limba Romana. Cei care apartin minoritatilor nationale vor da, si anul acesta, o proba in plus, cea la Limba Materna. Aceasta va avea loc marti, in 30 iunie. O zi mai tarziu, toti elevii vor intra din nou in examen, pentru a da proba obligatorie a profilului.

Cel de-al patrulea examen scris se va desfasura in 3 iulie, atunci cand avsolventii de liceu vor sustine proba la alegere a profilului.

Pentru ca lucrarile de examen vor fi corectate in alte judete, elevii vor afla primele rezultate abia in 7 iulie, cu o zi mai tarziu decat era stabilit initial in calendarul de desfasurare a Bacalaureatului.

Cei nemultumiti de note vor putea depune contestatii in aceiasi zi, iar rezultatele finale vor fi afisate in 10 iulie.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...