BACALAUREAT 2015: Elevii din Timis sustin ultima proba a examenului, cea la alegere. Vezi ce subiecte ar putea primi candidatii!

TIMISOARA. Vineri are loc ultima proba din cadrul sesiunii de vara a Examenului de Bacalaureat. Cei peste 4.000 de absolventi din judetul Timis si-au putut alege materia din care sa sustina ultimul examen scris la Bac. Iar cei mai multi dintre ei au optat pentru Biologie sau Geografie, insa printre alegerile lor se mai numara si Fizica, Anatomia, Informatica sau Psihologia.

Vezi aici cateva modele de subiecte la proba la alegere a profilului.

Elevii vor avea si de aceasta data trei ore la dispozitie ca sa rezolve subiectele.

Proba la alegere a profilului este si cea care incheie sesiunea de Bacalaureat din aceasta vara. Rezultatele examenului vor fi afisate in 7 iulie, atunci cand cei nemultumiti de notele pe care le-au primit pot depune si contestatii. Cei care nu vor reusi sa obtina o nota de trecere nici dupa contestatii mai au o sansa. A doua sesiune de Bacalaureat 2015, cea de toamna, va incepe in 17 august.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...