BACALAUREAT 2014: Ultimul examen scris, proba la alegere a profilului. Ce subiecte pot primi candidatii

TIMISOARA. Vineri are loc ultima proba din cadrul actualei sesiuni a examenului de Bacalaureat. Emotiile sunt mari pentru cei peste 4550 de elevi si absolventi din promotiile anterioare care vor sustine aceasta proba in judetul Timis, iar parintii asteapta cu nerabdare sa afle ce-au facut la examen copiii lor.

In judetul Timis cei mai multi candidati vor sustine proba la alegere a profilului la geografie – 1830, biologie – 1462, anatomie – 489 si informatica – 208, iar cei mai putini elevi s-au inscris la logica – 40, psihologie – 38 si economie – 28. In total, sunt inscrisi la aceasta proba 4552 de concurenti.

Vezi AICI modele de subiecte si bareme de corectare pentru proba la alegere a profilului

ATENTIE! Accesul la proba scrisa nu este permis cu manuale, dictionare, notite, insemnari, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum si cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare. In judetul Timis, sapte elevi au eliminati de la Bacalaureat dupa ce au fost surprinsi in salile de examen cu telefoane mobile sau casti. Ei nu vor mai putea sustine BAC-ul decat anul viitor, in toamna.

Proba la alegere a profilului este ultima din cadrul Bacalaureatului, pentru sesiunea de vara 2014. Primele rezultate vor fi aflate de candidati luni, 7 iulie. Urmează perioada de depunere si rezolvare a contestatiilor si publicarea rezultatelor finale, vineri, 11 iulie. A doua sesiune de Bacalaureat 2014, cea “de toamna”, începe in 18 august si este precedata de perioada de inscrieri, in intervalul 14-18 iulie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...