BACALAUREAT 2014: S-au afisat rezultatele finale! Cati elevi au mai reusit sa promoveze BAC-ul in toamna, dupa contestatii?

La sesiunea de toamna a Bacalaureatului au participat 1435 de absolventi din judetul Timis. Doar 321  dintre ei au obtinut note de trecere. Dintre cei cazuti, 343 au depus  contestatii, iar 90 dintre acestia au notele modificate dupa recorectare.

Procentul de promovabilitate, dupa contestatii, a crescut in judetul Timis cu 1,01%, 13 candidati reusind sa treaca examenul dupa ce lucrarile le-au fost recorectate.

Din cele 343 de lucrari recorectate, notele au fost modificate pentru 90 elevi, in timp ce alti  253 au ramas cu acelasi punctaj.

In urma reevaluarii lucrarilor lor  55 de  absolventi au reusit sa obtina note mai mari, in timp ce 35 s-au  trezit cu rezultate mai slabe decat cele obtinute initial.

In urma recorectarii lucrarilor de la Bacalaureatul de toamna, situatia in topul liceelor cu cele mai bune rezultate la Bac nu s-a modificat prea mult, pe primele locuri ramanand liceele Moisil, Loga si Shakespeare, iar pe ultimul se mentine Liceu Tehnologic Agricol Ortisoara, unde niciun elev nu a reusit sa ia Bac-ul.

In Timis, la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat s-au inscris 1.813 candidati, dintre care 1.435 ai fost prezenti, iar patru au fost eliminati, fiind surprinsi in sala de examen cu telefonul mobil asupra lor, Un numar de 1.110 candidati au fost respinsi.

Rezultatele finale au fost afisate la centrele de examinare .

In anul 2013, procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie a fost de 28 la suta.

Citeste si: Dezastru la BAC-ul de toamna 2014 in Timis! Avem 5 licee cu ZERO promovati. Vezi toate rezultatele la Bacalaureat!

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...