Noutati :

BACALAUREAT 2014: Proba scrisa obligatorie a profilului. Modele de subiecte si baremul de corectare

2 iulie, 2014 - 09:55 AM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

Proba obligatorie a profilului este ce-a de-a doua proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat. Elevii dau examenul din istorie sau matematica si au la dispozitie trei ore pentru a rezolva subiectele.

Vezi AICI ce subiecte pot primii candidatii!

In calendarul examenului de Bacalaureat urmeaza, in 4 iulie  proba la alegere a profilului si specializarii (anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana, biologie vegetala si animala, chimie, economie, fizica, filosofie, geografie, informatica, logica, argumentare si comunicare, psihologie, sociologie).

Afisarea rezultatelor va avea loc in data de 7 iulie (pana in ora 12.00). In aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile (intre orele 12.00 – 16.00). Acestea urmează a fi solutionate in perioada 8 – 10 iulie.

Pe 11 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Elevii care nu au promovat examenul de Bacalaureat in prima sesiune, mai au o sansa anul acesta, la sesiunea din toamna. Probele scrise la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2014 incep pe 25 august, cu examenul la limba
si literatura romana, primele rezultate urmand să fie afisate pe 1 septembrie 2014.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...