Noutati :

BACALAUREAT 2013: S-au afisat rezultatele finale, dupa sesiunea de toamna. Promovabilitatea, in judetul Timis, este de 28%. Au mai trecut BAC-ul inca 20 de elevi, dupa contestatii

5 septembrie, 2013 - 03:48 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Inca 20 de fericiti! Dupa contestatii, inca 20 de elevi au promovat BAC-ul in Timis, in cea de-a doua sesiune a examenului din acest an.

La sesiunea de toamna a Bacalaureatului au participat  1831 de absolventi din judetul Timis. Doar un sfert dintre ei au obtinut note de trecere. Dintre cei cazuti, 465  au depus contestatii. 117 dintre acestia au notele modificate in urma contestatiilor. Asadar, pe langa cei 492 de reusiti in prima sesiune, inca 20 au promovat, ridicand numarul total la 512.

Lucrarile ale caror note au fost contestate au fost recorectate la Deva.

Procentul de promovabilitate, dupa contestatii, a crescut in judetul Timis de la 26,87% la 28%.

Din cele 465 de lucrari recorectate, notele au fost modificate pentru 117 elevi, in timp ce alti 348 au ramas cu acelasi punctaj.

In urma reevaluarii lor  72 de  absolventi au reusit sa obtina note mai mari, in timp ce 45  s-au  trezit cu rezultate mai slabe decat cele obtinute initial.

In judetul Timis nu au existat situatii in care notele de la cea de-a doua sesiunea a Bacalaureatului 2013 sa se fi modificat foarte mult, cele mai mai diferente, in plus sau in minus, fiind in jur de un punct.

Rezultatele finale au fost afisate la centrele de examinare .

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...