Noutati :

Bacalaureat 2012 Timis, sesiunea august-septembrie: doi elevi eliminati pentru copiat din sala de examen la matematica!

29 august, 2012 - 12:45 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. Doi elevi din Timisoara si-au incercat norocul cu telefonul mobil la proba de matematica a examenului de Bacalaureat. Supraveghetorii i-au observat ca vor sa copieze si i-au eliminat din sala.

Cei doi elevi provin din doua centre diferite de examen: de la Colegiul Tehnic Azur si de la Colegiul Tehnic Regele Ferdinand I, ambele din Timisoara. Elevii au intrat in sala cu telefoanele mobile si, in timpul desfasurarii probei, au fost suprinsi de profesorii supraveghetori in timp ce se „inspirau”. Au fost taxati imediat, fiind eliminati din examen. Cei doi candidati nu se vor putea prezenta la urmatoarele doua sesiuni ale Bacalaureatului, potrivit regulamentului de concurs.

La proba de matematica au fost inscrisi peste 2.200 de candidati, dar peste 400 au absentat. La Proba de istorie au fost inscrisi 136 de absolventi, 120 din acestia fiind prezenti la examen.

Urmatoarea proba va avea loc vineri, 31 august – proba la alegere a profilului. Rezultatele sunt afisate in 2 septmbrie, la centrele de examen, pana la ora 16, iar in intervalul 16-20 se pot depune contestatiile.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...