Noutati :

Bacalaureat 2012 Timis: Avem si elevi eminenti! Au fost obtinute 124 de note de 10! Dar nicio medie maxima!

8 iulie, 2012 - 12:30 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. Daca la patru unitati de invatamant promovabilitatea a fost 0%, in alte licee, elevii au dovedit ca pot obtine si rezultate frumoase. Chiar daca niciun candidat nu a obtinut 10 pe linie, multe note maxime au fost inregistrate la disciplinele de examen.

124 de note de 10 au fost obtinute de absolventii de liceu in Timis la examenul de Bacalaureat. Astfel, cele mai multe note de 10 au fost obtinute la disciplina Biologie – 41. La Istorie au fost notati 35 de elevi cu 10, iar la Matematica – 13. La celelalte discipline au fost sub 10 candidati care au obtinut nota maxima.

Daca medii de 10 nu au fost obtinute la sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului in Timis, in schimb, 273 de absolventi de liceu au reusit sa termine examenul maturitatii cu o medie sittuate intre 9 si 9.99.

CITESTE SI: REZULTATE BACALAUREAT 2012 TIMIS. 57,83% dintre elevi au picat! In patru licee niciun elev n-a luat Bac-ul

CITESTE SI: S-au afisat rezultatele la Bacalaureat 2012, la Timisoara. Vezi notele de la Colegiul National C.D. Loga!

CITESTE SI: S-au afisat rezultatele la Bacalaureat 2012, la Timisoara. Vezi notele de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva!

CITESTE SI: S-au afisat rezultatele la Bacalaureat 2012, la Timisoara. Vezi notele de la Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu! –

CITESTE SI: S-au afisat rezultatele la Bacalaureat 2012, la Timisoara. Vezi notele de la Colegiul Tehnic Timisoara! –

CITESTE SI: Care au fost rezultatele la BAC in 2011 in Timis! 32% dintre elevi au trecut examenul de bacalaureatInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. La liceul Lenau au fost anul acesta doua clase speciale germane care au incheiat Bacalaureatul mai devreme deoarece l-au fost sustinut dupa sistemul german.Doar Limba romana au dat-o impreuna cu olimpicii din Romania.
    Va rog sa verificati pentru ca stiu sigur ca au fost patru elevi cu media generala ZECE ! Are Timisoara de ce sa se mandreasca cu ei !!!!

  2. _________*_________revista”floare albastra = blue „:______*_____ test blue :::::::::::yes , we ken !_______*____ : TEMA campaniei iulie 2012 de CONFIRMARE de catre cetatenii ROMANIEI LIBERE in pozitia de presedinte latura libera = ROMANIA a excelentei sale , domnul TRAIAN BASESCU !________________” un NU demiterii presedintelui .un DA cumpararii unei lucrari lirice si a unei flori „. { sau presedintele ROMANIEI LIBERE iti ofera o FLOARE ALBASTRA = o BLUE ROSA ! } ::::::::::::vom debloca astfel in prima zi de campanie comertul intern.european si mondial al ROMANIEI LIBERE ! : mihai grigore – poet , no 1 liric mondial , zona metropolitana suceava – ROMANIA , 9 IULIE 2012 , 12H13′ !_____*::::::::::YES , WE KEN ! *________