Noutati :

Bacalaureat 2012: proba obligatorie a profilului – una din probele de foc ale examenului national

4 iulie, 2012 - 08:31 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Peste 5.000 de absolventi de liceu sustin proba obligatorie a profilului in cele 21 de centre e examen din Timis. Una dintre cele mai dificile probe este cea de matematica, acolo unde au fost, in anii trecuti, obtinute cele mai slabe rezultate.

Absolventii au fost sfatuiti de profesori sa aiba apa la ei, dar in toate salile de examen vor exista cateva sticle si pahare de unica folosinta pentru candidati.

Absolventii au fost avertizati sa renunte, la intrarea in sala de examen, la telefoanele mobile sau orice alte obiecte de care s-ar putea folosi pentru a copia. Daca sunt eliminati din examen, nu se mai poti prezenta decat la sesiunea din toamna anului viitor.

Urmatoarea proba scrisa va avea loc in 6 iulie – Proba la alegere a profilului si specializarii. In 8 iulie vor fi afisate rezultatele. Luni, 9 iulie are loc depunerea contestatiilor> intre orele 08 – 12, iar in 13 iulie – afisarea rezultatelor finale.

In Timis, la examenul de Bacalaureat s-au inscris 6.400 de candidati, din promotia curenta si din cele anterioare. Dintre absolventii di n anii trecuti, unii sustin doar anumite probe, pe care nu le-au promovat la sesiunile precedente ale examenului national.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...