Noutati :

BAC 2011! Doar 18% dintre elevii de la sesiunea de toamna au avut rezultate foarte bune la proba orala la romana

26 august, 2011 - 11:55 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Dupa dezastrul de la examenul de Bacalaureat, elevii nu s-au chinuit sa invete prea mult ca sa obtina calificative foarte bune la proba orala din a doua sesiune. Luni incep probele scrise.

La proba de evaluare a competentelor de comunicare in limba romana, din 11.909 elevi inscrişi s-au prezentat la examen 10.054 de candidati. Dintre ei, 3.774 de candidati, adica putin peste 31% au obtinut nivelul de competenta mediu, 4.119 de candidati, adica 35%, nivelul avansat, in timp ce doar 18% au obtinut nivelul de competenta experimentat. Un singur candidat a incercat sa fraudeze pana acum examenul şi a fost eliminat, pentru ca avea la el aparatura electronica.

La  proba de evaluare a competentelor de comunicare in limba materna, rezultatele par mai bune. 29 de candidati, adica 10%, au obtinut nivelul de competenta mediu, in timp ce 37% au obtinut nivelul de competenta avansat. Nivelul de competenta experimentat a fost obtinut de 124 de elevi, adica 42,61% din totalul celor care au sustinut acesta proba.

Probele de foc incep abia de luni, cu proba scrisa la limba romana. Atunci se va vedea cu adevarat cine a invatat şi cine nu. Peste 62.000 de elevi dau proba scrisa la romana.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Si eu dau bacul la matematica si sunt pregatita . Sper sa-l iau