Noutati :

Avertismentul politistilor de la Rutiera la Timisoara. Ce se va intampla in weekend

19 ianuarie, 2018 - 12:51 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. N-au crutat niciun sofer prins pe picior gresit la volan, pe soselele din Timis ori pe strazile din Timisoara. Politistii de la Rutiera au iesit in numar mare in trafic in ultimele zile.

CITESTE SI: Greva la o firma mare de IT din Timisoara? Angajatii, nemultumiti de salarii

In numai trei zile, a plouat cu amenzi. Nu mai putin de 300 de soferi au fost sanctionati, o multime dintre ei pentru ca au calcat prea tare pedala de acceleratie.

54 de conducatori auto au ramas fara carnete pentru ca au ignorat culoarea rosie a semaforului sau nu au acordat prioritate, 40 au fost amendati ca nu purtau centura de siguranta, iar politistii de la Rutiera au retras 4 certificate de inmatriculare.

CITESTE SI: Veste importanta pentru soferi, la Timisoara. Ce se intampla pe Calea Martirilor si Gheorghe Lazar cu interdictia de parcare

Politistii de la Rutiera ii anunta pe soferi ca in acest weekend vor sta de veghe pe soselele din Timis cu toate radarele pornite si vor fi nemilosi cu acei conducatori auto care ignora regulile de circulatie.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Imbucurator faptul ca politistii vegheaza pentru respectarea legii,dar o intamplare inca-mi mai produce temeri.Eu mu mai pot crede in corectitudinea agentului din strada si nici de modul cum sunt solutionate contestatiile cetatenilor!