Noutati :

Avem subiectele la proba de limba romana la examenul de BACALAUREAT 2014, profilul uman!

30 iunie, 2014 - 11:49 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Mari emotii pentru elevii care sustin in aceste zile probele scrise la Examenul de Bacalaureat. Luni au avut prima proba scrisa, cea de limba si literatura romana. Dificultatea subiectelor a fost una medie.

La Uman, elevii au primit textul „Donna Alba”, Gib Mihaiescu, pe baza caruia trebuiau sa raspunda la 9 cerinte care vizau cunostintele de vocabular, teorie literara, precum si capacitatea de a intelege si interpreta un text literar.

La subiectul al doilea au avut de scris un text argumentativ despre activitatea de indrumare a lecturii, iar la subiectul al treilea au avut de redactat un eseu de 2-3 pagini despre tema si viziunea despre lume dintr-un text poetic studiat de Ion Barbu, Tudor Arghezi sau Nichita Stanescu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...