Noutati :

Avem SUBIECTELE LA MATEMATICA la Evaluarea Nationala 2014! Vezi si baremul de corectare!

25 iunie, 2014 - 10:24 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

UPDATE: Cum se puncteaza la MATEMATICA la Evaluarea Nationala 2014? Vezi Baremul de corectare la matematica, Evaluare Nationala 2014!

TIMISOARA. Absolventii de clasa a VIII-a care au sustinut proba de foc, cea de matematica, la Evaluarea Nationala au avut de rezolvat mai multe subiecte, pe care le-au descris drept dificile. La iesirea din salile de examen, multi copii s-au plans ca problemele au fost destul de complicate si le-au dat batai de cap.

Iata mai jos SUBIECTELE LA MATEMATICA de la Evaluarea Nationala 2014!

Copiii au avut de rezolvat 3 subiecte mari.

Primul a cuprins mai multe cerinte care testau cunostintele de algebra si geometrie.
La al doilea au avut de facut mai multe calcule si de rezolvat functii, iar la al treilea subiect toate subpunctele au cuprins exercitii de geometrie.

 

Nu am reusit sa le rezolv pe toate, dar sunt optimist„, a spus un baiat care a iesit din sala de examen printre primii la centrul organizat la liceul Loga.

Mie mi s-au parut dificile aproape toate subiectele, dar m-am descurcat. Cred ca voi lua o nota buna”, a spus o alta eleva.

M-am blocat la cateva, si am unele pe care nu le-am putut rezolva. Ce-o fi o fi„, a spus o alta fata.

Vom reveni cu Baremul de corectare la matematica, Evaluarea Nationala 2014!

Rezultatele Evaluarii Nationale vor fi publicate in 27 iunie, pana la ora 16.00, urmand ca eventualele contestatii sa poata fi depuse in aceeasi zi, pana la ora 20.00. Urmeaza afisarea rezultatelor finale, in 1 iulie.

Din 4 pana in 8 iulie vor fi completate optiunile in fisele de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a si de catre parintii acestora, asistati de diriginti, si vor fi verificate fisele editate de calculator, pentru corectarea eventualelor greseli.

Dupa ce baza de date va fi verificata de Comisia Nationala de Admitere, in 15 iulie va avea loc repartizarea computerizata a absolventilor inscrisi in prima etapa. Listele cu candidatii vor fi afisate in 16 iulie la scolile in care elevii au invatat si la liceele la care au fost repartizati, iar panaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...