Noutati :

Avem spioni in Primaria Timisoara! Cine spune asta si ce interzice edilul-sef in cladirea de pe C.D. Loga?

22 septembrie, 2014 - 01:02 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Spionii misuna prin Primaria Timisoara? Robu le interzice celor care nu sunt angajati in cladirea de pe C.D. Loga sa-si petreaca mai multe ore in institutie. A emis o nota interna, insa nu spune inca in ce constau sanctiunile.

„Am emis o nota interna prin care interzic oricarei persoane care nu este angajat al primariei sa faca permanenta in primarie. Cine are probleme in primarie, evident, respecta regulile si este binevenit in primarie. Altfel, permanenta in primarie nu poate sa faca nimeni. O persoana, cand vine in primarie, trebuie sa spuna pentru ce a venit, ca sa poata fi redirectionata la locul potrivit. (…) Daca se vine pentru mai stiu eu ce alte probleme, se merge la camera 12, unde fiecare cetatean este indrumat ce are de facut. Daca nu va fi respectata nota interna, se va face asa cum se cuvine. Aveti rabdare si veti vedea cum se cuvine”, a dezvaluit primarul Timisoarei.

Nicolae Robu crede ca in institutia de pe C.D. Loga misuna spionii. Nu ca sa-l spioneze pe el insa, ci pe altii.

„Exista un bun simt dincolo de definitii riguroase. Institutia primariei trebuie sa fie institutie serioasa, si nu acaparata de nimeni sau infiltrata de cineva. Eu, personal, nu sunt spionat si dau orice informatii de interes public cu maxima promptitudine. Nu se schimba nimic fata de ce s-a intamplat pana acum, suntem primarie de municipiu. Doar nu se mai tolereaza ca cineva sa isi desfasoare activitatea in primarie, fara sa fie angajat al primariei. Nu sunt multe cazuri”, a mai spus Robu.

Nota interna va ajunge in cursul zilei de luni la mai multe birouri, intai la primar, viceprimari si city manager. Edilul nu a dezvaluit exact cum suna formularea notei interne, insa ameninta cu sanctiuni.

„Aici nu este nici bar, nu este nici loc de sezatoare”, a conchis Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ceacea Laie de la primarie …

  2. si multi care joaca „contra”