Noutati :

Avem si in Timisoara o clinica privata de recuperare la standarde profesionale similare celor oferite de clinicile moderne din Occident

31 august, 2020 - 11:12 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Cuvintele de apreciere ale pacienților noștri fideli ne merg întotdeauna la suflet și sunt busola ce ne indică fără greș dacă evoluăm în continuare în direcția potrivită.

Ne-am uitat peste testimonialele, review-urile și chestionarele de satisfacție din ultimii ani pentru a vedea care sunt cuvintele cu care asociază frecvent clienții noștri activitatea clinicii „Socrates” și experiența serviciilor medicale și terapeutice de care s-au bucurat aici.

Sabina M., de exemplu, apreciază felul deschis, concret și aplicat în care medicii noștri specialiști discută cu pacienții.

Pe Lucian L. l-au atras la „Socrates Clinic” condițiile civilizate, personalul calificat și dotările moderne.
Ilie C. și-a putut relua mai rapid activitatea profesională după un accident de circulație care îi dăduse viața peste cap, cu ajutorul masajului și gimnasticii medicale făcute la clinică.

Sportivul profesionist Thiago M.A. a beneficiat la „Socrates” de o recuperare intensivă și de calitate care i-a permis reluarea rapidă a activității sportive de performanță.

Diana P. s-a simțit mai încrezătoare cu ajutorul atmosferei plăcute și angajaților noștri tineri, zâmbitori și amabili, care au răspuns prompt și profesionist la toate întrebările sale.

Răbdarea terapeuților și disponibilitatea personalului l-au ajutat pe Sevastian B. să scape de operație pe fondul durerilor agravate de o hernie de disc.

Dumitru C. a învățat aici să își educe și controleze durerea și să prevină complicațiile bolii, în ciuda înaintării în vârstă.

Vlad C. a constatat că medicii și terapeuții clinicii se implică în mod veritabil în relația cu pacienții lor pentru a asigura reușita programului terapeutic.

Simt la fizio-kinetoterapeuţii „Socrates” o atitudine friendly şi pozitivă extrem de molipsitoare, susține Sorin Z.
Cristian N. este mândru că avem și în Timișoara o clinică privată de recuperare la standarde profesionale similare cu cele oferite de cele mai moderne clinici din Occident.

Maria C. consideră că s-a născut a doua oară la sala de gimnastică și în bazinul de la „Socrates Clinic”, unde a învățat să meargă din nou pe picioarele ei și a parcurs în opt luni drumul lung al recuperării: din scaunul cu rotile la mersul cu cadrul, cu două cârje, cu una singură şi apoi pe propriile picioare.

Entuziasmul și energia tinerilor terapeuți ai clinicii, plini de viață, au fost molipsitoare pentru Daliborca N.M. care și-a recăpătat astfel încrederea în procesul său de recuperare.

Emilia C. le-a spus de la început medicilor şi terapeuţilor că nu renunţă până nu va pleca de la „Socrates” săltând ca o căprioară. Iar recuperarea sa a fost una spectaculoasă. A venit la clinică în două cârje, ajutată de soţ și, după numai o săptămână de tratament, a renunţat la ele, iar la finalul primei luni de recuperare nu mai urca la etaj cu liftul, ci pe picioarele ei, pe scări.

Atenţia şi priceperea cu care eşti tratat duce în final la obţinerea unor rezultate foarte bune, crede Ioan Lala P., în timp ce Petru S. apreciază mult flexibilitatea programului extins al clinicii „Socrates”, care se potriveşte bine pentru oamenii ocupaţi.

M-a impresionat oferta completă de servicii a clinicii, de la diagnostic la tratament şi vindecare, declară Răzvan C., iar pentru Nicoleta R., chimia şi empatia echipei par desăvârşite.

La „Socrates” dialogul profesional cu pacienții e purtat cu suflet, nu formal, apreciază profesorul universitar Voicu Mircea T. Pentru Adrian D., binefacerea și căldura umană sunt la ele acasă la „Socrates Clinic”.

În recenziile de pe pagina noastră de Facebook se menționează cel mai des profesionalismul, seriozitatea, serviciile și condițiile ireproșabile, amabilitatea, aparatura performantă, de ultimă generație, ambianța plăcută, standardele ridicate de tratament, grija față de om și dăruirea.

Vă mulțumim tuturor pentru încredere și pentru cuvintele calde. Sperăm să ne ridicăm în continuare la nivelul tradiției clinicii noastre și să vă depășim așteptările.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. CUM AR zice Sica, suptire oferta pentru un oraș asa de inflamat cînd vine vorba de frunce … care o fi explicația ?? Ca la GDP suntem 2nd după bucale … iar ajustat banci & petrom DIESELe etc (pro rata local!) firea devine si mai irelevantă!
    Coeziune & viziune !!!.