Noutati :

Avem rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2015! Vezi cati elevi au primit note mai mari in urma recorectarii lucrarilor!

30 iunie, 2015 - 01:51 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Doar 88 din cele 334 de lucrari recorectate in urma contestatiilor la Evaluarea Nationala au fost punctate altfel decat initial.

Insa, nu toti elevii care au depus contestatie au primit note mai mari. La Matematica, 4 dintre notele finale sunt mai mici decat cele initiale, in timp ce o singura lucrare a primit un punctaj mai mare.

Din cele 242 de lucrari contestate la Limba romana, puncte in plus au primit doar 59. In schimb, 5 elevi au primit note mai mici in urma recorectarii.

La Limba germana, dintre cei 11 elevi care au depus contestatii, doi am primit nota mai mare, iar unul a avut punctajul scazut.

Urmatoarea etapa pe care o au de parcurs absolventii de gimnaziu este inscrierea la liceu. Intre 3 si 7 iulie, ei trebuie sa completeze fisele de inscriere la liceu.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...