Noutati :

Avem primele rezultate la examenul de admitere la Medicina! Cu ce note s-a intrat la Universitatea din Timisoara, la fiecare specializare?

27 iulie, 2016 - 06:40 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. S-au afisat primele rezultate la admitere la Universitatea de Medicina din Timisoara. Candidatii si-au aflat notele chiar la iesirea din sala de examen, iar reprezentantii universitatii au centralizat rezultatele.

La Medicina Generala ultima medie de admitere pe locurile bugetate a fost 8,51, in timp ce pentru locurile cu taxa notele au ajuns pana la 8. Si la Medicina Dentara concurenta a fost mare. Cea mai mica medie la buget a fost 8,65, iar locurile cu taxa au fost ocupate de candidati care au reusit sa obtina cel putin nota 7,24 in examen. La Farmacie, cea mai mica medie de admitere la buget a fost, anul acesta, 8,27

Vezi aici notele la examenul de admitere la Medicina.

Candidatii care au sustinut examenul de admitere la Medicina, dar nu sunt multumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatii. Iar dupa afisarea rezultatelor finale, tinerii trebuie sa isi confirme locurile, fie ca vor studia pe locurile bugetate, fie ca vor fi nevoiti sa plateasca taxa de 1500 de euro pe an.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...