Noutati :

Avem o solutie pentru durerea si suferinta fiecaruia dintre voi

20 iulie, 2020 - 02:39 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
0

Fiecare om are o poveste și o problemă a sa.

Cei în vârstă își poartă durerile cronice pe picioare. Când se acutizează, mai iau o pastilă antiinflamatorie sau mai dau cu un unguent care le oferă o alinare temporară.

Cei sedentari, inactivi fizic, care stau ore în șir nemișcați la birou în fața calculatorului au corpul atrofiat, mușchii degenerați, membrele slăbite și se transformă lent, dar inexorabil, în niște bolnavi cronici morocănoși și neproductivi, în lipsa unor schimbări radicale în stilul de viață, dietă, atitudini și comportamente.

Cei ce practică zilnic recuperarea activă, după muncă, prin sport (schi, tenis, fotbal) sau cei care își petrec o zecime din viață la volanul mașinii pot avea ghinionul unei accidentări care presupune ulterior o îndelungată recuperare post-operatorie pentru a ajunge din nou în formă.

Toate aceste probleme au o soluție comună: mai multă mișcare, mai multă activitate fizică și recuperarea periodică a funcționalității și mobilității corpului cu ajutorul fizio-hidro-kinetoterapiei.

Iar clinica Socrates, cea mai importantă și modernă clinică privată de recuperare medicală din Timișoara – situată pe Calea Martirilor 1989 nr.1 – este locul unde puteți beneficia de soluția profesionistă la problemele voastre de sănătate, fie ele acute, cronice sau post-operatorii.

Pentru că avem empatie, înțelegem și știm cum să alinăm suferința și durerea. Fiziokinetoterapeuții noștri vă iau durerea cu mâna printr-un masaj terapeutic sau cu ajutorul aparaturii fizical-kinetice de top, dar și cu contribuția voastră, prin repetarea conștiincioasă și disciplinată a exercițiilor de gimnastică medicală recomandate de personalul nostru de specialitate.

Avem mare grijă de fiecare pacient pentru că voi, cu problemele și suferințele voastre, sunteți în centrul atenției noastre. În fapt, atunci când aducem un nou membru în echipa noastră, căutăm exact oameni pe care alinarea suferinței și durerii semenilor săi îi motivează. Oameni care știu să asculte răbdători poveștile voastre de viață, să stea de vorbă pe îndelete cu voi pentru a înțelege mai bine ce simțiți și cum evoluați în urma tratamentului și să practice atingerea și alinarea vindecătoare în condiții de igienă și siguranță maximă.

De aceea, ne bucurăm de încrederea pacienților noștri fideli care revin mereu la clinica Socrates, din șase în șase luni, pentru încă o repriză de 10 zile de optimism și încărcare cu energie a bateriilor lor vitale.

Vorbind despre noi, puteam să amintim și despre aparatura și echipamentele noastre de top – despre laserul de profunzime MLS sau aparatul de gimnastică multifuncțional Imoove – pe care le deținem în exclusivitate în Timișoara și chiar în întreg vestul țării. Și nu am fi greșit deloc. Am fi spus doar adevărul.

Puteam să vă spunem și despre faptul că suntem singura clinică de recuperare medicală din Timișoara dotată cu un bazin de hidroterapie de 50 de metri pătrați cu apă menţinută la o temperatură constantă de 31 grade Celsius și am fi avut dreptate.

Puteam aminti că lucrăm în contract atât cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș (cu programare pe listă de așteptare și bilet de trimitere de la medicul de familie), cât și cu furnizori de abonamente medicale corporate (Regina Maria) și asigurători privați de sănătate (Signal Iduna, Allianz Țiriac, Asirom, Omniasig, Generali) pentru a vă oferi opțiuni multiple de plată și decontare a serviciilor de recuperare medicală.

Că ne-am flexibilizat opțiunile de accesare a serviciilor de recuperare medicală și fizio-kinetoterapie, oferindu-vă – pe lângă varianta clasică a deplasării voastre la sediul clinicii Socrates – și kinetoterapie la distanță în regim de telemedicină (online) sau la domiciliul angajaților care lucrează în regim de muncă la domiciliu (telemuncă). Dacă nu puteți veni voi la noi, venim noi la voi!

Am ales însă să vă vorbim mai mult despre voi și soluția terapeutică la problemele de sănătate cu care vă confruntați. Deoarece suntem motivați de alinarea suferinței și durerii acute, cronice și post-operatorii a oamenilor care își pun încrederea în mâinile și priceperea noastră.

Socrates Clinic este situată în zona Girocului din Timișoara, pe Calea Martirilor 1989 nr. 1. Cei care doresc să își facă o programare pentru o consultație sau pentru recuperare pot suna la numărul de telefon 0356.262.127 sau 0773.840.070.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...