Avem aproape 200 de elevi si peste 60 de angajati din scoli, infectati cu COVID, la Timisoara si in judet. Creste numarul claselor care invata online

TIMISOARA. Creste de la o zi la alta numarul cazurilor de imbolnaviri cu COVID 19 in randul elevilor si angajatilor din sistemul de invatamant. La Timisoara si in judet au fost inregistrate, pana miercuri dimineata, 182 de infectari in randul elevilor si 66 de imbolnaviri la profesori si personalul din scoli.

CITESTE SI: Numar record de vaccinuri, la Timisoara si in judet, pentru ultimele luni, chiar in ziua in care a devenit obligatoriu Certificatul verde COVID. S-au facut peste 1000 de doze in 24 de ore 

Astfel, 126 de clase, majoritatea din Timisoara, au trecut in sistemul online, dupa doar o saptamana si jumatate de la inceputul anului scolar.

Pe de alta parte, 362 de elevi cu boli cronice sau care locuiesc cu membrii ai familiilor care prezinta riscuri la imbolnavirea cu COVID au scutiri medicale si nu participa la cursuri cu prezenta fizica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. … 182 de infectari in randul elevilor si 66 de imbolnaviri la profesori si personalul din scoli.
    Traisca marea politica a M.E.(S) si I.
    Mergem inainte ca inainte era mai bine (inainte de a cobora din copac!)