Avem 5 copilasi la Terapie Intensiva si alti 24 cu COVID in spital la Timisoara. Ne apropiem de 600 de pacienti cu coronavirus internati in tot judetul. Situatia, joi, in fiecare unitate medicala din Timis

TIMISOARA. In continuare creste numarul pacientilor internati in spitalele din Timisoara si din judet care ingrijesc si bolnavi infectati cu coronavirus.

Joi dimineata, erau in sectiile de Terapie Intensiva, in paturile destinate pacientilor cu COVID, 67 de oameni, intre care 5 copii.

La Spitalul Judetean din Timisoara in ATI erau 12 pacienti, la Victor Babes 12, la Spitalul Municipal Timisoara 12 bolnavi, la Spitalul Militar de campanie 10, la Spitalul din Lugoj 8. Acestora li se adauga 5 micuti la Terapie Intensiva la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara si 4 pacienti la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Surse medicale au precizat pentru opiniatimisoarei.ro ca in paturile obisnuite destinate ingrijirii pacientilor cu COVID erau, joi dimineata, 114 infectati la Spitalul Judetean Timisoara, 106 la Victor Babes, 28 la Spitalul Municipal Timisoara, alti 54 in containerele Spitalului Militar de campanie din Timisoara, la Lugoj erau internati 56 de bolnavi, la Spitalul CFR 41, la Clinica de Cardiologie Ascar 21 de pacienti, la Spitalul din Sannicolau Mare 19, la Deta 10, apoi 19 la Spitalul din Faget si 21 la cel din Jimbolia. Acestora li se adauga 35 la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, 10 la Maternitatea Bega, si 24 copii la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, alaturi de 10 adulti.
In total, 572 pacienti.

UPDATE: La nivel national, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat bilantul ultimelor 24 de ore, care indica 448 de decese si 16.110 nou infectati cu coronavirus.

Vom reveni cu detalii la bilantul complet de la ora 13.00

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Adrian Ostrogotul spune:

    unde-s mizeriile care rad ca imbecilii la vaccin!?spania si italia ne pun restrictii severe,suntem paria Europei,in prezent avem mortalitate la Covid cea mai ridicata din lume,mizeriilor nu mai dati foc la masti pa centru!?