Avem 235 de infectati cu COVID internati in spitalele din Timisoara si din judet, sambata dimineata. Situatia la Terapie Intensiva

TIMISOARA. Continua sa creasca numarul pacientilor cu COVID internati in spitalele din Timisoara si din judet care ingrijesc si bolnavi infectati cu coronavirus.

Sambata dimineata, erau in sectiile de Terapie Intensiva, in paturile destinate pacientilor cu COVID, 35 de oameni.

La Spitalul Judetean din Timisoara in ATI erau 7 pacienti, la Victor Babes 5, la Spitalul din Lugoj 5, la Spitalul Militar de campanie 10, iar la Spitalul Municipal Timisoara 6 bolnavi. Acestora li se adauga inca 2 la Terapie Intensiva la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara.

Surse medicale au precizat pentru opiniatimisoarei.ro ca in paturile obisnuite destinate ingrijirii pacientilor cu COVID erau, sambata dimineata, 55 de infectati la Spitalul Judetean Timisoara, 47 la Victor Babes, la Lugoj erau internati 29 bolnavi, la Spitalul CFR din Timisoara 36, alti 31 in containerele Spitalului Militar de campanie, 14 la Spitalul Municipal Timisoara, 10 la Spitalul din Faget si 11 la cel din Jimbolia. Acestora li se adauga 2 la Institutul de Boli Cardiovasculare.
In total, 235 de pacienti.

Va reamintim, vineri, in Timis, au fost raportate 313 cazuri noi de infectare cu coronavirus.

In judetul Timis, vineri, rata de infectare cu COVID era de 2,08 la mia de locuitori, in vreme ce la Timisoara era de 2,58 la mie.

CITESTE SI: A explodat numarul cazurilor noi de COVID in Timisoara si in judet. Avem 53 de copii intre cei 313 nou infectati confirmati in Timis 

CITESTE SI: Tot mai rau. Aproape 4.500 de noi cazuri de COVID si 71 de morti, in Romania. Timisul, judetul cu cele mai multe infectari noi, peste 300

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...