Noutati :

Avem 16 focare de COVID in Timis. A aparut unul la o cresa din Timisoara si altul la un centru de ingrijire pentru oameni cu probleme de sanatate

27 octombrie, 2020 - 01:35 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
2

TIMISOARA. A crescut numarul focarelor active de coronavirus din Timis, dupa ce inspectorii DSP au identificat alte doua, unul la cresa Cosanziana din Timisoara, unde trei angajate sunt infectate cu COVID, iar un altul la un centru pentru ingrijirea persoanelor cu handicap din Ciacova, unde sunt 9 cazuri, dintre care 8 beneficiari.

16 focare active de COVID

Inspectorii de Sanatate Publica Timis au in desfasurare 140 de anchete epidemiologice. Avem 16 focare active de COVID, in Timisoara si in judet si a crescut insemnat numarul infectatilor in cateva dintre ele.

Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica (DGASPC) Timisoara – 8 cazuri confirmate
Fabrica de pantofi Acelum Timisoara – 34 cazuri confirmate
Penitenciarul Timisoara – 136 cazuri confirmate
Universitatea de Vest Timisoara – 5 cazuri confirmate
Caminul de batrani Casa Noua Buzias – 14 cazuri confirmate
Spitalul Judetean Timisoara – 19 cazuri confirmate
Spitalul de Psihiatrie Jebel – 19 cazuri confirmate
SCM Timisoara (echipa de baschet) – 11 cazuri confirmate
Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Gavojdia – 108 cazuri confirmate
Centru de Ingrijire pentru persoane varstnice Bacova – 9 cazuri confirmate
Centrul de Tratare a Cancerului OncoHelp Timisoara – 39 cazuri confirmate
Club Sportiv Ghiroda – 10 cazuri confirmate
Centrul de plasament pentru copii cu dizabilitati Recas – 4 cazuri active
Camin de ingrijire pentru persoane varstnice Bacova – 18 cazuri confirmate
Cresa nr 2 Cosanziana Timisoara – 3 cazuri confirmate
Centru pentru persoane cu handicap Ciacova – 9 cazuri confirmate

Va reamintim, autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica  225 de noi imbolnaviri cu COVID, dupa efectuarea a 3006 teste, si 2 decese.

CITESTE SI: Cea mai neagra zi a pandemiei. Peste 100 de morti si aproape 5000 de noi imbolnaviri cu COVID in Romania. Cate cazuri noi avem in Timis 

Cele 225 de persoane nou infectate sunt din: Timișoara –131, Lugoj – 14, Deta – 2,  Gătaia – 1, Recaș -4, Sânnicolau Mare – 5, Balinț -2, Becicherecu Mic – 2, Bethausen – 2, Biled-2, Brestovăț – 1, Cenad-1, Denta -1, Dudeștii Noi- 2, Dumbrăvița – 10, Fibiș -1, Ghiroda – 6, Giarmata -3, Giroc-9, Lenauheim -1, Lovrin – 1,  Moșnița Nouă -1, Pădureni-1, Peciu Nou – 5, Pesac -2,  Săcălaz – 5, Sacoșu Turcesc – 2, Șag -1, Sânandrei – 1, Sânmihaiu Român -2, Satchinez -1, Știuca -1, Variaș-2.

In acest moment in spitalele din Timisoara si din judet sunt internati 278 de pacienti cu COVID, dintre care 31 sunt in stare grava la Terapie Intensiva. Situatia e in dinamica si se modifica de la o ora la alta.

In Timis, rata de infectare cu coronavirus a ajuns la 3,16 la mie.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 7.826 de infectari cu coronavirus. 213 oameni au pierdut lupta cu boala.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Prefecta Onet, aceasta Veorica de Timis, cand va da socoteala ca a dus Timișoara plus Judetul cu onor in Topul incidentei de Covid din țară?! Ca de 6 luni de cand conduce Comitetul Judetean de Urgenta, avand toate institutiile in subordine, incluzand Politia Locala, doarme-n post ca o curca beată. E total depasita de situație. Curand va baga judetul in lockdown in acest ritm… Speram sa o schimbe Orban cu ocazia vizitei de la TM, dar vad ca si el e topit dupa ea la fel ca trubadurul tembel de Robu, Bittman&co. Timisul a ajuns Fruncea la tembelism liberal!

  2. Dar Prefecta Onet, aceasta Veorica de Timis, cand va da socoteala ca a dus Timișoara plus Judetul cu onor in Topul incidentei de Covid din țară?! Ca de 6 luni de cand conduce Comitetul Judetean de Urgenta, avand toate institutiile in subordine, incluzand Politia Locala, doarme-n post ca o curca beată. E total depasita de situație. Curand va baga judetul in lockdown in acest ritm… Speram sa o schimbe Orban cu ocazia vizitei de la TM, dar vad ca si el e topit dupa ea la fel ca trubadurul tembel de Robu, Bittman&co. Timisul a ajuns Fruncea la tembelism liberal!