Avarii majore in reteaua Colterm. O maternitate, un liceu si sute de timisoreni nu au apa calda si caldura. Anuntul companiei

TIMISOARA. Sute de timisoreni au ramas fara caldura si apa cald, luni seara, dupa ce doua avarii majore au aparut in reteaua de furnizate a agentului termic.

CITESTE SI: Cum vom schimba pubelele deteriorate in momentul implementarii sistemului ‘Plateste pentru cat arunci’ la Timisoara si in judet 

Defectiunile au fost descoperite la intersectia bulevardelor 16 Decembrie 1989 si Constantin Brancoveanu. Angajatii Colterm au intervenit luni seara pentru a face primele reparatii, insa echipele companiei vor continua marti cu lucrari mai ample.

In cursul acestei zile s-au produs doua avarii majore pe rețeaua primara de termoficare, la intersectia strazilor 16 Decembrie 1989 cu Brancoveanu, și care totalizeaza aproape 100 de tone de apa de adaos pe ora, ceea ce face imposibila furnizarea agentului termic in zona. Sunt afectați consumatorii arondati urmatoarelor puncte termice: Rusu Sirianu, Corbului, Colegiul Național Banatean, PT 62, 63 si Vacarescu, precum și Maternitatea, respectiv Sectia Obstetrica și Ginecologie Odobescu, respectiv consumatorii care locuiesc pe strazile: I. Maniu, Platanilor, Odobescu, R. Șireanu, Snagov, Vacarescu, Bv. 16 Decembrie, I. Ghica, Regele Carol, Corbului, Porumbescu, N. Labis, Calin Nemes, C. Noica, C. Brancoveanu, Tolstoi, Hebe, în total, 188 de branșamente. La ora postarii acestei informari, echipele noastre sunt înca pe teren și fac eforturi pentru finalizarea unui provizorat care sa ne permita reluarea alimentarii în regim de avarie. Maine, înca de la primele ore ale dimineții, întreaga zona va fi acoperita de echipele noastre de intervenție, pentru remedierea avariei. Ne exprimam regretul pentru disconfortul creat și va asiguram ca depunem toate diligențele necesare pentru ca situația sa revina la normal, cat de repede posibil„, transmit reprezentantii Colterm.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Petru spune:

    Trăiască falimentarii! Mai pompați și voi câteva milioane în ăștia din bani publici că și așa sunt prea mulți…