Avarii la incalzire si apa calda anuntate de Colterm. Mai multe strazi din Timisoara sunt afectate

TIMISOARA. In cursul noptii au aparut mai multe avarii la retelele de apa calda si incalzire, dupa repornirea sistemului de incalzire, sustin reprezentantii Colterm. Sunt afectate strazi din trei zone ale Timisoarei.

CITESTE SI: Razie in trafic la Timisoara. Zeci de amenzi date si soferi lasati fara permis

Colterm anunta ca echipele sale sunt pe teren pentru remedierea defectiunilor la:

– PT 25 – Zona C. Aradului – avarie la conducta de apa calda. Sunt afectate imobilele de pe strazile Intrarea Doinei, P-ta Marasti, Calea Al. I. Cuza;
– PT 83 – Zona C. Șagului – avarie la conducta de incalzire. Sunt afectate imobilele de pe strazile Muzicescu, Onoarei, Intrarea Sabinei;
– PT 22 – Zona Take Ionescu – avarie la conducta de incalzire. Sunt afectate imobilele de pe strazile Carbunarilor, Popa Sapca, Olimpiadei.

In prezent, furnizarea incalzirii din punctele termice se realizeaza la temperatura de 36 de grade.

UPDATE: Echipele Colterm au lucrat duminica toata ziua pentru remedierea defectiunilor aparute in retea, insa o parte din imobilele arondate la punctele termice unde au fost constatate avarii nu pot fi inca alimentate cu apa calda si caldura.

– PT 25 – Zona C. Aradului – avarie la conducta de apa calda. Nealimentat imobilul de pe Calea Aradului nr. 8

– PT 83 – Zona C. Sagului – avarie la conducta de incalzire. Sunt afectate imobilele de pe strazile Muzicescu, Onoarei, Intrarea Sabinei. In prezent inca se lucreaza.

– PT 22 – Zona Take Ionescu – avarie la conducta de incalzire. Nealimentate imobilele de pe str. Carbunarilor (nr. 2, 4 și 9), str. Zurobara (nr. 2 și 8), str. Olimpiadei (nr. 11)

Va reamintim, in acest moment, administratia Fritz are contract pentru furnizarea gazului catre Colterm pana in 6 noiembrie, ora 7.00 dimineata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Dam spune:

  Reabilitare nene, nu glumă!

 2. suckers spune:

  Toata vara ce-ati facut?

 3. Gicu spune:

  Au lucrat sa fie avarii acuma! Halal lucru!

 4. Nelu spune:

  Și astăzi am avut apă caldă, în zona Bucovina :”TOT LA LIGHEAN „