Avarie la Colterm. Temperatura mai scazuta in calorifere la Timisoara. Anuntul companiei

TIMISOARA. Temperatura va fi mai coborata, joi seara, in caloriferele timisorenilor dupa o avarie aparuta la Colterm.

CITESTE SI: Mai putin spatiu pentru masini, mai mult pentru oameni. Singura firma care a vrut sa deseneze primul proiect integrat de modernizare a unui cartier din Timisoara incepe treaba. Cum rezolva problema parcarilor? 

Anuntul a fost facut de reprezentantii companiei de termoficare, care au precizat si ca echipele de interventie deja lucreaza pentru remedierea defectiunii care s-a inregistrat la unul dintre cazane.

Astazi, 19.01.2023, la unul dintre cazanele noastre a aparut o neetanseitate motiv pentru care suntem nevoiti sa furnizam agentul termic cu 2 grade mai scazute, urmand ca pana in ora 24:00 sa revenim la parametrii optimi. Personalul nostru a intervenit in repararea si pornirea cazanului, iar pana cand se va produce egalizarea presiunii, in vecinatatea CET Sud se va auzi zgomotul creat de degajarea aburului in atmosfera, pana in ora 24:00„, transmit reprezentantii Colterm.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.