Avanpremiera filmului romanesc Monstri la Cinema City – Shopping City Timisoara

Premiera de gala a filmului Monștri distribuit de Transilvania Film, va avea loc pe 19 septembrie la ora 19:30, la Cinema City – Shopping City Timisoara, cu o saptamana inainte de lansarea in cinematografe.

Aceasta proiectie speciala, care va fi urmata de o sesiune de Q&A, cu Marius Olteanu (regizorul), Judith State și Cristian Popa (actorii principali), va fi destinata, atat invitatilor din presa, cat si publicului larg, biletele fiind deja puse in vanzare. La Timisoara va fi singurul spectacol in prezenta castului din tot lantul Cinema City.

„Monștri.” prezintă o zi din viaţa a doi tineri căsătoriţi, pe care familia, societatea, prietenii par că îi iubesc împreună, dar şi că îi judecă şi resping atunci când sunt pe cont propriu. Din cauza nevoilor, convingerilor, opţiunilor lor de viaţă.

Filmul este nerecomandat copiilor sub 15 ani.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.