Autostrada Timisoara – Lugoj filmata din avion! Vezi in ce stadiu se afla lucrarile la lotul 2. VIDEO!

TIMIS.  Lucrarile la cea mai asteptata autostrada de catre timiseni, ce va fluidiza traficul pe ruta Timisoara – Lugoj, avanseaza lent, dupa cum o dovedesc imaginile surprinse din avion si postate pe internet.

CITESTE SI: Ministrul Transporturilor, in Timis: a cerut constructorilor urgentarea lucrarilor la autostrazile Timisoara-Lugoj si Lugoj-Deva

Ce se intampla cu lucrarile la cele 3 loturi lipsa din autostrada Lugoj – Deva! FOTO NOI de pe santiere

Autostrazile Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj si Lugoj-Deva primesc cei mai multi bani. Ce inauguram anul asta?

Filmarea a fost realizata in data de 19 mai si a fost facuta de catre o firma specializata, la comanda pasionatilor de infrastructura din Romania, organizati pe trei forumuri dedicate.

Inregistrarea surprinde intreg traseul viitoarei autostrazi Timisoara-Lugoj, lotul 2, de la Sanovita la Izvin.

Din imagini se poate observa ca a fost decopertata mare parte din viitoarea portiune de autostrada si ca s-a avansat mai ales in zona dinspre Lugoj, insa pe restul traseului mobilizarea pare destul de anemica.

Autostrada Timisoara-Lugoj Lot 2 va avea 25,6 kilometri si va face conexiunea dintre autostrada Timisoara-Izvin si Lugoj-Traian Vuia. Lucrarea executata de consortiul Tirena Scavi – Societa Italiana per Condotte D’Acqua va avea 15 pasaje si 10 poduri si podete.Pentru acest proiect, CNADNR a alocat in 2014 suma de 251,7 milioane lei.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. Incet, incetisor si … pe loc.
  Pretul 251,7 milioane lei/25,6 kilometri este insa incredibil (de mic). Poate se refera doar la o parte din cheltuieli (poate reporterul clarifica costul real, nu pe segmente de lucrari).
  Speram ca promisiunile ministrului „vor schimba ceva in bine”! In toamna vin parca din nou alegeri deci pana atunci asteptam (timisoarenii) noi promisiuni.

  • Ce m-ar fi bucurat ca vizita de lucru sa includa si verificarea starii DN a intersectiilor acestora cu calea ferata (vezi Tms-Cenad DN-6 in care abunda neregulile, de la semaforizare, semibarie inexistente, centralizare feroviara lipsa, nerespectarea latimii minime si a amenajari aferente pentru trecerile peste calea ferata, circulatia carutelor, biciclistilor ziua, si mai rau noaptea si asa mai departe.
   Poate la proxima vizita, la proximele alegeri.
   Ministerul nu se autosesizeaza sau nu raspunde la astfel de sesizari!