Noutati :

Autobuzul 28 isi schimba traseul. Ajunge in cartierul Crisan, peste noul pod de la Uzina de Apa

21 noiembrie, 2013 - 02:30 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Timisorenii care locuiesc in cartierul Crisan pot ajunge acasa si cu autobuzul 28, care isi prelungeste traseul si trece, incepand de luni, 25 noiembrie, si peste noul pod de la Uzina de Apa.

Potrivit celor de la RATT, noul traseu al autobuzelor este: str. V. Economu – str. Matasarilor – str. Uzinei – str. Rozelor – str. Valisoara – str. Luncani – str. Ismail – str. Bobalna – str. Aleea Ghirodei – str. Dunarea si retur pe Aleea Ghirodei – str. Bobalna – str. Ismail – str. Titeica – str. Valisoara – str. Rozelor – str. Uzinei – Calea Dorobantilor – str. V. Economu.

A fost nevoie de infiintarea a 3 noi statii fata de cele deja existente, prin care vor trece autobuzele de pe linia 28: Statia Uzinei, chiar pe strada Uzinei inainte de intersectia cu Matasarilor in sensul spre Calea Dorobantilor; statia Pod Uzina de Apa – pe strada Uzinei la intersectia cu Garofitei si statia Cometei, pe str. Rozelor la nr. 3.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...