Audio Alfa: Cele mai noi si performante aparate auditive Phonak in 2024

FOTO: Canva, Edward Olive

Audio Alfa, companie recunoscută pentru calitatea serviciilor sale și pentru soluțiile auditive inovatoare pe care le oferă, a adus pe piața românească cele mai noi aparate auditive Phonak. De la dispozitive cu baterii, reîncărcabile sau rezistente la apă, toate pot fi soluții personalizabile pentru pierderea bilaterală sau unilaterală a auzului:

Phonak Audéo Life Lumity

Este reîncărcabil și oferă o calitate superioară a sunetului împreună cu un sistem de operare avansat pentru o experiență de ascultare fără efort. În plus, este rezistent la apă dulce, sărată sau de piscină, transpirație sau ploaie, designul său elegant și confortabil îl face potrivit pentru utilizarea zilnică.

Phonak Sky Lumity

Pentru copiii care suferă de hipoacuzie, Phonak Sky este o soluție revoluționară. Acest dispozitiv auditiv pediatric oferă funcții avansate și o construcție robustă, sigură și eficientă, care le asigură celor mici sau adolescenților șansa să poată explora lumea din jurul lor cu încredere.

Phonak Naida Lumity

Cel mai puternic aparat auditiv, pentru hipoacuzie severă și profundă. Datorită conectivității universale, se poate conecta la o gamă largă de dispozitive compatibile Bluetooth și poate transmite melodii și podcasturi direct în aparatul auditiv.

Phonak Slim Lumity

Phonak Slim este câștigătorul premiului Hearing Technology Innovator Award 2023 în categoria Designul aparatelor auditive – recunoscut de Health & Technology Matters. Acesta combină un design modern, inedit și confortabil cu performanțe auditive de ultimă generație.

Phonak Serenity Choice

Protecții auditive standard – sunt soluția perfectă pentru protejarea eficientă a auzului. Realizate cu ajutorul unei tehnologii de filtrare patentată care permite auzul natural, conștientizarea situației și comunicarea, aceste dopuri se potrivesc perfect în canalul auditiv, oferind o etanșare excepțională împotriva zgomotelor nedorite.

Serenity Choice Plus

Protecții auditive personalizate – folosește tehnologia inovatoare de filtrare a zgomotelor care se găsește în protecția auditivă Serenity Choice, însă dispune de beneficiile suplimentare care vin cu un dispozitiv personalizat, cu un grad de etanșare și protecție aproape perfect.

Phonak Cros Lumity

Soluția perfectă pentru cei cu pierdere auditivă unilaterală. Cu tehnologia sa inovatoare, acest aparat auditiv oferă o experiență auditivă completă și echilibrată. Sistemul Cros cuprinde două componente, creând o experiență de ascultare asemănătoare cu cea stereo.

Roxana Dumitru, audiolog Audio Alfa, cu o experiență de peste 22 de ani, oferă o perspectivă valoroasă: „Cei mai mulți pacienți care ne calcă pragul aleg Phonak – fie că vin pentru prima dată la cabinetele noastre sau ajung la noi pentru a cere a doua opinie legată de sănătatea lor auditivă. Tehnologia de ultimă generație integrată în aparatele auditive Phonak îi ajută pe pacienți să aibă o experiență auditivă excelentă și să se bucure de viață din plin, în multe cazuri chiar de la prima purtare. Noi, la Audio Alfa, le oferim pacienților aparatele auditive în probă acasă, gratuit, timp de 14 – 21 de zile, pentru a le testa în diferite medii de zgomot, dar și pentru a beneficia de o acomodare cât mai blândă.”

Servicii Gratuite Audio Alfa

Audio Alfa este dedicată celor mai bune servicii și sprijinirii sănătății auditive. Printre serviciile gratuite oferite se numără consultații specializate, teste de auz precise, reglaje gratuite și o perioadă de probă a aparatelor auditive timp de până la 21 de zile.

Programările pot fi realizate cu un click aici sau prin apel telefonic la următoarele numere, în funcție de orașul dumneavoastră:

București: 0770.617.707 / 031.421.52.92

Timișoara: 0774.066.523 / 0356.410.221

Reșița:0770.617.982 / 0355.429.310

Bistrița: 0771.671.005 / 0363.730.764

Câmpulung Moldovenesc: 0771.550.164

Audio Alfa vă așteaptă în toate cabinetele din țară, de luni până vineri, de la 08:00 la 16:00, cu soluții auditive complete, pentru o reabilitare auditivă corectă și eficientă!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.