Noutati :

‘Au vrut sa ne pacaleasca cei din Primaria Timisoara’. Consilierul local Daniel Idolu explica scandalul din ultima sedinta a CLT. Video

29 noiembrie, 2018 - 04:31 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
3

TIMISOARA. Liderul social-democratilor din Consiliul Local Timisoara, Daniel Idolu, a explicat de ce colegii sai au refuzat sa aprobe un proiect de hotarare privind rectificarea buegtara, la cea mai recenta sedinta de plen.

CITESTE SI: Scandal in plenul Consiliului Local Timisoara, dupa ce proiectul de rectificare a bugetului a picat la vot 

Idolu sustine ca intr-un proiect de hotarare privind rectificarea bugetara pentru includerea unui imprumut de 101 milioane de lei in buget se ascundea si intentia executivului Primariei Timisoara de a aloca bani din acest imprumut pentru achitarea salariilor angajatilor municipalitatii si a institutiilor din subordine.

In proiectul de hotarare era un lucru si in avizul juridic era altceva. M-am dus cu buna credinta sa spun primarului ca e altceva aici. Proiectul se refera la validarea dispozitiei primarului privind acordarea unui imprumut de 101 milioane de lei, se aproba rectificare buget, era un imprumut pentru Colterm, ca sa vad ieri in raportul de specialitate semnat de dir. ec. Steliana Stanciu si sef Serviciu buget Ramona Radu si avizat de consilierul juridic Daniela Stefan, raportul fara nicio legatura cu proiectul. Practic masca majorarea bugetelor institutiilor din subordinea primariei„, a declarat consilierul local Daniel Idolu.

Pesedistii i-au cerut primarului ca la urmatoarea sedinta sa intocmeasca doua proiecte diferite pe aceste doua subiecte.

Este incredibil. Pe cuvantul meu, eu asa ceva n-am mai pomenit. Pai chiar ati uitat ca s-a luat un credit de 101 milioane lei pentru Colterm, nu pentru salarii. Sa spunem, dupa ce s-a aprobat luarea creditului si s-au si virat banii, ca nu suntem de acord cu preluarea creditului?”, a spus, in cadrul sedintei CLT, primarul Nicolae Robu.

Alesii locali nu si-au dat avizul pentru aprobarea rectificarii bugetare, iar edilul a anuntat ca va organiza o dezbatere publica, iar imediat apoi, o sedinta de indata, pentru a aproba si acest proiect. Sedinta ar urma sa aiba loc luni.

VIDEO: Remus GradinariuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Idolu, tu si psd ul nu o sa pupati Primaria Timisoarei in 2020.

  2. Apropo… nu esti cumva in INCOMPATIBILITATE ȘI CONFLICT DE INTERES fiind in acelasi timp consilier local si Director la Aeroportul International Timisoara??

    Sursa:
    https://www.integritate.eu/Files/Files/Ghid_Incompatib_ConflicteInterese_2011/Ghid%20Incompatibilitatile%20&%20Conflicte%20aprilie%202018.pdf

  3. mai bea Idolu’ Listerine…? :)))