Au venit bani la laboratoarele din Timisoara si din judet pentru analize medicale

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a alocat fonduri suplimentare pentru efectuarea de analize medicale, investigatii de imagistica si recuperare medicala.

CITESTE SI: Au curs amenzile in mall-uri, magazine si mijloace de transport pentru cei prinsi fara masca la Timisoara si in judet. 50.000 de lei in nici 24 de ore 

Fondurile au fost suplimentate cu 3.742.000 lei pentru lunile octombrie, noiembrie si decembrie, astfel:

Pentru investigatiile de laborator (analize medicale), fondurile au fost suplimentate cu 1.552.000 lei.
Pentru investigatiile de imagistica (RMN, CT, radiologie, ecografii) s-au alocat 1.554.000 lei.
Pentru recuperare medicala fondurile alocate suplimentar sunt de aproximativ 636.000 lei.

CJAS Timis vine in intampinarea asiguratilor din judet suplimentand fondurile pentru asistenta medicala de specialitate cu care se afla in contract. In acest sens, toti asiguratii beneficiaza gratuit, doar pe baza biletului de trimitere de la medic, de investigatiile medicale de care au nevoie si recuperarea medicala necesara”, a declarat dr. Victor Dumitrascu, director general CJAS Timis.

In contract cu CJAS Timis sunt 28 de laboratoare de analize medicale, 21 furnizori de imagistica si 21 de furnizori de ecografii.

De asemenea, pentru recuperarea medicala si acupunctura exista 26 de furnizari medicali la care asiguratii pot apela.

Lista tuturor furnizorilor este afisata pe site-ul institutiei http://www.cnas.ro/cjastm/, la sectiunea furnizorii de servicii medicale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. eu, boul de platitor de asigurare medicala, nu-mi pot face analize si teste „gratis”. bp in el sistem medical