Au sosit si ultimele tablete pentru elevii din Timisoara si din judet

TIMISOARA. Peste 3.000 de tablete au ajuns in Timis, pentru elevii care urmeaza cururile online. Marti se vor distribui scolilor care la randul lor le vor preda elevilor.

CITESTE SI: Trafic ingreunat. Lucrarile de largire la 4 benzi a drumului spre Autostrada Vestului, prin Giarmata, in linie dreapta. Se pregateste santierul pentru tronsonul catre Timisoara, prin Dumbravita. Video 

Este vorba, mai exact, despre 3.376 de tablete, ultimele din totalul de 6.370 repartizate judetului Timis in Programul Scoala de acasa.

Incepand de marti, de la ora 11.00, va avea loc distribuirea conform unei programari/ instuctiuni care a fost transmisa celor 78 de unitati de invatamant ce vor primi tablete, majoritatea din mediul urban, dintr-un total de 168 de unitati de invatamant care au fost incluse in acest program, potrivit ISJ Timis.

Primele 3000 de tablete, din prima transa, au fost deja distribuite la 90 de unitati de invatamant din mediul rural.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.