Au scapat de stampila. Anunt important de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate

TIMISOARA. Casa de Asigurari de Sanatate Timis vine cu o veste buna pentru toti furnizorii de medicamente si servicii medicale, dar si pentru cei care asigura materialele sanitare.

CITESTE SI: Locuitorii de pe mai multe strazi din Timisoara, dar si un spital, raman fara apa la mijlocul saptamanii

Birocratia se simplifica din ce in ce mai mult. Conform prevederilor legale in vigoare, furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale, precum si furnizorii de materiale sanitare specifice, care sunt persoane fizice, persoane juridice de drept privat sau entitaţi fara personalitate juridica, nu mai au obligaţia de a aplica stampila pe documente sau înscrisuri depuse la casa de asigurari de sanatate.

Concret, aceste acte normative vin in sprijinul furnizorilor, usurandu-le activitatea, intrucat nu mai este necesara aplicarea parafei medicului, a stampilei cabinetului/unitatii medicale si nici a semnaturii olografe a medicului pe documentele emise in baza contractului cu casa de asigurari de sanatate si anume: bilete de trimitere, concedii medicale, prescriptii medicale, etc. Facem apel la toti factorii implicati: medici, farmacii si unitati sanitare sa respecte actele normative in vigoare, pentru a nu mai pune asiguratii pe drumuri” a declarat Victor Dumitrascu, Presedintele-Director General CJAS Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mână liberă la furat.
    Bravo PSD.