Noutati :

Au mai ramas trei zile pentru inscrierea la concursul de titluarizare. In judetul Timis sunt disponibile 140 de catedre complete

14 mai, 2013 - 12:21 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

Concursul de titularizare se va desfasura in data de 30 iulie, in cele patru centre stabilite de Inspectoratul Scolar Judetean, si anume Liceul de Industrie Alimentara, Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”, Colegiul Economic „F.S.Nitti” si Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Paul Popescu Neveanu”.

Cei dornici sa ocupe un post in invatamantul timisean mai au la dispozitie trei zile, pana in data de 17 mai, sa-si depuna dosarele. Validarea acestora se va face in perioada 22-24 mai.

Timp de aproape o luna, intre 27 mai si 28 iulie, se vor desfasura inspectiile la clasa, dupa care urmeaza examenul propriu zis. „Materia la care se sustine concursul, la fiecare disciplina, tine de didactica acesteia” a tinut sa precizeze Cornel Petroman, inspector scolar general.

Lucrarile vor fi trimise la corectat in alte orase, in centre de corectura stabilite de Ministerul Educatiei, astfel incat, orice suspiciune sa fie inalturata. Afisarea rezultatelor va avea loc in data de 5 august, iar contestatiile pot fi depuse in 5 si 6 august. Dupa rezolvarea acestora, in 8 august, vor fi afisate rezultatele finale.

In judetul Timis sunt disponibile 140 de catedre intregi (de 18 ore), contractul cu cei care le vor ocupa urmand sa fie pe perioada nedeterminata. Dintre acestea 73 sunt in Timisoara, 16 in Lugoj iar celelalte in alte localitati din Timis.

In total, la nivelul judetului, sunt disponibile 2277 de catedre intregi sau fractiuni de catedra, acestea din urma fiind destinate suplinitorilor. Din cele 2137 de posturi disponibile pe durata determinata, 1142 sunt in mediul urban iar restul in cel rural.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...