Au mai ramas cateva zile. La sfarsitul lunii se reia programul ‘Rabla’. Care sunt noutatile?

Programul Rabla va incepe in acest an in penultima zi a lunii mai. Fata de anii trecuti, programul a fost extins si pentru masinile electrice.

Potrivit AFM, conditiile de participare la Programul ‘Rabla’ si ‘Rabla Plus’, precum si documentele pe care trebuie sa le depuna producatorii/dealerii auto pot fi gasite in ghidurile de finantare a celor doua programe, publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 397/25 mai 2016 si pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu (www.afm.ro), la sectiunile aferente programelor.

Termenul-limita de depunere a dosarelor in vederea validarii este 3 iunie 2016. Ulterior, va demara etapa analizei dosarelor, termenul legal de depunere si solutionare a contestatiilor si publicarea pe site a listei producatorilor/dealerilor auto validati.

Lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati sa participe in anul 2016 la Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national si Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic, precum si cea a operatorilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz, vor fi publicate pe site-ul AFM.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.